Witam,
kupie ładne, niezmęczone, proste, z historia auto. M3 e9x prosze o ofertu tu badz na priv.
Kupie M3 e92
Re: Kupie M3 e92
Witam poszukaj była ładna fajna czerwona po lifcie z dkg za 159 tys zł wystawiona interesowałem się nią ale chyba jest sprzedana poszukaj na necie chyba Radom albo Warszawa to było kolejne ciekawe auto to Nowy Tomyśl za 192 tys zł.
Albo spytaj użytkownika Mały wiem że ma bardzo ładne m3 ale nie jest zbyt chętny do sprzedania.
Pozdrawiam.
Albo spytaj użytkownika Mały wiem że ma bardzo ładne m3 ale nie jest zbyt chętny do sprzedania.
Pozdrawiam.
-
- Auto: m5e34,m5e39,m3e30,m3e46 i 911
Cena rynkowa na dziś takiej m3 to 100-130 tyś - manual. Dopuszczam jakiś element lakierowany, szkody parkingowe też nie wykluczają auta. Zależy mi na prostym aucie z pewna historia/ dokumentacja. Bez przygód typu wstawione ćwiartki lub po dachowaniu.
http://otomoto.pl/oferta/bmw-m3-pedanty ... yl1MT.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To jest wg mnie ciekawe pojechałbym obejrzeć albo spytaj Małego ma bardzo fajne auto może sprzeda.
To jest wg mnie ciekawe pojechałbym obejrzeć albo spytaj Małego ma bardzo fajne auto może sprzeda.
-
- Auto: m5e34,m5e39,m3e30,m3e46 i 911
Dzieki za pomoc.
Ta czerwona ma wstawiany tylni blotnik jak cos . Wiec chyba nie spelnia twoich oczekiwan